סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים | השף הלבן

סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

המרכיבים ל7:

  • 1 שקית שעועית צהובה חתוכה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 1 שקית שעועית ירוקה חתוכה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 2 כוסות גרגירי רימון
  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים, קלויים
לרוטב:
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/3 כוס חומץ בן יין לבן
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית גדושה חרדל
  • 1 כפית גדושה דבש
  • 1 כפית גדושה סוכר
  • מלח, פלפל שחור, גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר גדול, מוסיפים שעועית צהובה, מבשלים כ-3 דקות, מסננים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    חוזרים על הפעולה עם השעועית הירוקה.

  • 03.

    מעבירים את שני סוגי השעועית לקערה גדולה, מוסיפים רימונים ושקדים.

  • 04.

    מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הסלט ומערבבים. קלוריות: 295 למנה | נקודות שומרי משקל: 7 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(0)