סלט קר של שעועית ועוף בגרידת לימון ועשבי תיבול
קבלו את ארוחת הצהריים המושלמת לקחת לעבודה: סלט קר של שעועית, עשבי תיבול, בצל ורצועות חזה עוף בגרידת לימון
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4-6:
- 1/2 שקית (300 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
- 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
- 1 פרפר שלם של חזה עוף, נקי מעור ועצמות
- עלים מ-5 גבעולים של עשבי התיבול- נענע, כוסברה ופטרוזיליה (כל אחד), קצוצים
- 2 בצלים ירוקים, קצוצים
- גרידה ומיץ מלימון אחד
- 2 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את שמן הזית במחבת וצולים את חזה העוף על להבה בינונית כ-5 דקות מכל צד, ומקררים. (ניתן לוודא שהחזה מבושל ע"י חיתוך המרכז בעזרת סכין קטנה).
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים לאותה מחבת את השעועיות. מטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את עשבי התיבול, הבצל, שמן הזית, מיץ וגרידת הלימון, מלח ופלפל ומערבבים בעזרת כף עץ 2 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
מעבירים את השעועית לקערה עם כל הנוזלים מהמחבת, חותכים את העוף לפרוסות דקות ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים