מתכון סלט קר של שעועית ועוף בגרידת לימון ועשבי תיבול | השף הלבן

סלט קר של שעועית ועוף בגרידת לימון ועשבי תיבול

קבלו את ארוחת הצהריים המושלמת לקחת לעבודה: סלט קר של שעועית, עשבי תיבול, בצל ורצועות חזה עוף בגרידת לימון

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קר של שעועית ועוף בגרידת לימון ועשבי תיבול

המרכיבים ל4-6:

  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 פרפר שלם של חזה עוף, נקי מעור ועצמות
  • עלים מ-5 גבעולים של עשבי התיבול- נענע, כוסברה ופטרוזיליה (כל אחד), קצוצים
  • 2 בצלים ירוקים, קצוצים
  • גרידה ומיץ מלימון אחד
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את שמן הזית במחבת וצולים את חזה העוף על להבה בינונית כ-5 דקות מכל צד, ומקררים. (ניתן לוודא שהחזה מבושל ע"י חיתוך המרכז בעזרת סכין קטנה).

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים לאותה מחבת את השעועיות. מטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים את עשבי התיבול, הבצל, שמן הזית, מיץ וגרידת הלימון, מלח ופלפל ומערבבים בעזרת כף עץ 2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מעבירים את השעועית לקערה עם כל הנוזלים מהמחבת, חותכים את העוף לפרוסות דקות ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)