סלט קראנצ'י ברוטב חמוץ מתוק | השף הלבן

סלט קראנצ'י ברוטב חמוץ מתוק

סלט נהדר וקראנצ'י!

מאת: נעמי אבליוביץ'
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קראנצ'י ברוטב חמוץ מתוק
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4 מנות:

  • לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק של אוליביה
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 לימון, סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • לסלט:
  • 1/4 כרוב ירוק, פרוס לרצועות דקות
  • 1 תפוח עץ, פרוס לרצועות דקות (בסכין או במעבד מזון)
  • חופן עלי נענע, שטופים
  • חופן עלי כוסברה, שטופים
  • גרגרים מ- ½ רימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 150 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

    5 למנה 

  • 03.

    להכנת הרוטב, מניחים את כל הרכיבים בקערה, מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון, ומערבבים היטב.

  • 04.

    בקערה גדולה, מניחים את כל הירקות הפרוסים ועשבי התיבול. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול, לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)