סלט קראנצ'י ברוטב חמוץ מתוק
סלט נהדר וקראנצ'י!
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4 מנות:
- לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק של אוליביה
- 1 שן שום, כתושה
- 1/2 לימון, סחוט טרי
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- לסלט:
- 1/4 כרוב ירוק, פרוס לרצועות דקות
- 1 תפוח עץ, פרוס לרצועות דקות (בסכין או במעבד מזון)
- חופן עלי נענע, שטופים
- חופן עלי כוסברה, שטופים
- גרגרים מ- ½ רימון
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות: 150 למנה | נקודות שומרי משקל:
-
02.
5 למנה
-
03.
להכנת הרוטב, מניחים את כל הרכיבים בקערה, מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון, ומערבבים היטב.
-
04.
בקערה גדולה, מניחים את כל הירקות הפרוסים ועשבי התיבול. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול, לפי הטעם.
הכנת? כאן מדרגים