סלט קראנצ'י ברוטב חמוץ מתוק | השף הלבן

סלט קראנצ'י ברוטב חמוץ מתוק

סלט נהדר וקראנצ'י!

מאת: נעמי אבליוביץ'
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קראנצ'י ברוטב חמוץ מתוק
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4 מנות:

  • לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק של אוליביה
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 לימון, סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • לסלט:
  • 1/4 כרוב ירוק, פרוס לרצועות דקות
  • 1 תפוח עץ, פרוס לרצועות דקות (בסכין או במעבד מזון)
  • חופן עלי נענע, שטופים
  • חופן עלי כוסברה, שטופים
  • גרגרים מ- ½ רימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 150 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

    5 למנה 

  • 03.

    להכנת הרוטב, מניחים את כל הרכיבים בקערה, מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון, ומערבבים היטב.

  • 04.

    בקערה גדולה, מניחים את כל הירקות הפרוסים ועשבי התיבול. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול, לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.