מתכון סלט קישואים ביוגורט | השף הלבן

סלט קישואים ביוגורט

מתכון פשוט לסלט שכולם אוהבים: סלט קישואים מבושלים ביוגורט בתיבול עדין עם שמיר שמכינים ברבע שעה. מומלץ להכין יום לפני ההגשה.

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קישואים ביוגורט

המרכיבים ל4 מנות:

  • 8 קישואים קטנים וקשים
  • 1 גביע יוגורט 1.5% שומן
  • 0.5 כפית חרדל
  • 1 כף חומץ
  • מעט מלח
  • מעט פלפל
  • 2 כפות שמיר קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים וחותכים את הקישואים לאורך ל - 4

  • 02.

    מבשלים עם מים כדי כיסוי ומסננים היטב

  • 03.

    מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה ויוצקים מעל הקישואים

  • 04.

    מומלץ להכין את הסלט יום קודם

הכנת? כאן מדרגים
(96)