מתכון סלט קישואים ביוגורט | השף הלבן

סלט קישואים ביוגורט

מתכון פשוט לסלט שכולם אוהבים: סלט קישואים מבושלים ביוגורט בתיבול עדין עם שמיר שמכינים ברבע שעה. מומלץ להכין יום לפני ההגשה.

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קישואים ביוגורט

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 8 קישואים קטנים וקשים
  • 1 גביע יוגורט 1.5% שומן
  • 0.5 כפית חרדל
  • 1 כף חומץ
  • מעט מלח
  • מעט פלפל
  • 2 כפות שמיר קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים וחותכים את הקישואים לאורך ל - 4

  • 02.

    מבשלים עם מים כדי כיסוי ומסננים היטב

  • 03.

    מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה ויוצקים מעל הקישואים

  • 04.

    מומלץ להכין את הסלט יום קודם

הכנת? כאן מדרגים
(96)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.