מתכון סלט צפתית פיראוס ותרד | השף הלבן

סלט צפתית פיראוס ותרד

סלט צפתית פיראוס ותרד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט צפתית פיראוס ותרד

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 חבילות עלי בייבי תרד או עלי בייבי אחרים
  • קליפת לימון מגוררת מלימון גדול
  • כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • מיץ מתפוז אחר
  • 1 גביע גבינה צפתית פיראוס
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
להגשה
  • חמאת תנובה
  • לחם טרי פרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט פרט לגבינה הצפתית.

  • 02.

    פורסים את הגבינה ואחר כך חותכים לגפרורים, מעבירים את הסלט לקערת הגשה, מוסיפים את הגבינה ומגישים עם לחם טרי וחמאה.  

הכנת? כאן מדרגים
(45)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.