סלט פסטה
מתכון לסלט עשיר ומלא כל טוב. פסטה, גבינה, ירקות ותיבול מצוין הופכים את הסלט לארוחת ערב נהדרת לכל המשפחה. הסלט מתאים במיוחד גם לפיקניקים!
המרכיבים ל4-5:
- 1 חבילת פסטה פוזילי (מסולסלת)
- חופן זיתים שחורים מגולענים פרוסים
- קופסת עגבניות שרי חצויות
- 200 גרם גבינה בולגרית "פיראוס" חתוכה לקוביות
- צרור עלי בזיליקום קצוצים לרצועות
- 1/3 כוס שמן זית
- 1/3 כוס מיץ לימון
- כף סוכר
- 2 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים בסיר מים ומלח.
-
02.
כאשר המים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים אותה לפי הוראות היצרן עד שהיא רכה אך נגיסה.
-
03.
מסננים את הפסטה ומניחים אותה בקערה.
-
04.
מניחים בצנצנת שמן זית, מיץ לימון, סוכר, שום, מלח ופלפל. סוגרים ומנערים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
-
05.
מוסיפים לקערה את עלי הבזיליקום, העגבניות, הזיתים והגבינה הבולגרית.
-
06.
לפני ההגשה, יוצקים מעל הסלט את הרוטב, מערבבים ומגישים.
-
07.
בתאבון!
הידעת?
כולם אוהבים פסטה, מקטן ועד גדול, מעשיר ועד עני. למעשה, פסטה היא מנה כל כך אהובה שאפילו כשמכניסים אותה לסלט היא הופכת את המנה ליוצאת דופן ומפנקת. הבאנו לכם מתכון לסלט עשיר ומלא כל טוב. פסטה, גבינה, ירקות ותיבול מצוין הופכים את הסלט לארוחת ערב נהדרת לכל המשפחה. הסלט מתאים לכל סיטואציה, סעודה חגיגית, ארוחה משפחתית, ואפילו לפיקניקים! אז תעשו לעצמכם טובה ותעיינו במתכון שהבאנו לכם, הוא עשוי להוסיף מנה חדשה לבר הסלטים שלכם.