מתכון סלט פסטה עם קוביות בטטה וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט פסטה עם קוביות בטטה וגבינה צפתית

סלט עשיר, צבעוני ומלא טעמים שאף אחד לא שוכח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה עם קוביות בטטה וגבינה צפתית

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 50 גרם חמאת “תנובה”
  • 2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 2 ס”מ
  • 250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן ומצוננת
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינה צפתית 5% מסדרת "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • 1 צנצנת אנשובי מסוננת
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 15 זיתי טאסוס מגולענים
  • 10 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות גס
  • 1/2 סלסילה (250 גרם) עגבניות שרי חצויות
  • צרור עירית קצוצה
  • עלים מצרור בזיליקום
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים חמאה במחבת גדולה. 2 .מוסיפים קוביות בטטה ומקפיצים כ-10 דקות עד שהבטטות רכות וזהובות. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 03.

    מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. טועמים ומתקנים תיבול.

הכנת? כאן מדרגים
(434)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.