סלט פלפלים – מתכון למנה צבעונית ומפתיעה | השף הלבן

סלט פלפלים – מתכון למנה צבעונית ומפתיעה

מנה מפתיעה שתזריק צבע לארוחה. קלאסיקה של ליל קיץ חם

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט פלפלים – מתכון למנה צבעונית ומפתיעה

המרכיבים ל 4:

  • 2 פלפלים אדומים בינוניים
  • 2 פלפלים ירוקים בינוניים
  • 1 פלפל צהוב בינוני
  • 1 גזר גדול קצוץ
  • 1/2 בצל אדום קטן קצוץ
  • מלח גס
  • פלפל לבן
  • שמן זית
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • חומץ בלסמי
  • 3 כפות כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    צולים את הפלפלים בשלמותם מעל להבת הגז עד להשחמה.

  • 02.

     מעבירים לשקית, מוציאים מעט את האוויר וקושרים את השקית.

  • 03.

    כשהפלפלים מתקררים, אחרי כ-15 דקות, מוציאים אותם מהשקית ומקלפים בעדינות. מרחיקים את הגבעול והגרעינים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    חותכים לרצועות בינוניות ומעבירים לקערה.

  • 05.

    בוזקים מלח גס, פלפל לבן ושמן זית, ומוסיפים לקערה את הגזר, הבצל, שיני השום הפרוסות, מעט חומץ בלסמי והכוסברה הקצוצה.

  • 06.

    מערבבים ומצננים במקרר עד להגשה.  

הכנת? כאן מדרגים
(135)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.