סלט עלים, תפוחי עץ, סלרי, אגוזי פקאן ופרובטו עיזים | השף הלבן

סלט עלים, תפוחי עץ, סלרי, אגוזי פקאן ופרומעז עיזים

סלט רענן שמשלב חמצמצות עם מתיקות של תפוח

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עלים, תפוחי עץ, סלרי, אגוזי פקאן ופרומעז עיזים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4:

  • 1 תפוח עץ מגולען
  • 200 גרם עלי בייבי
  • 1/2 כוס עלי סלרי קצוצים
  • 4 כפות אגוזי פקאן מסוכרים או אגוזי פקאן טבעי קלוי
  • 100 גרם גבינת פרומעז עיזים COLLECTION - חתוכה
לרוטב:
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות חומץ
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית חרדל
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת בעלת מכסה מתברג ומשקשקים עד קבלת רוטב אחיד.

  • 02.

    חוצים את התפוחים, מגלענים ופורסים דק. שמים בקערה עם הרוטב ומערבבים.

  • 03.

    מצרפים את יתר מרכיבי הסלט למעט הפרומעז ומערבבים. מוסיפים את הגבינה, מערבבים בעדינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)