סלט עלים, תפוחי עץ, סלרי, אגוזי פקאן ופרומעז עיזים
סלט רענן שמשלב חמצמצות עם מתיקות של תפוח
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
- 1 תפוח עץ מגולען
- 200 גרם עלי בייבי
- 1/2 כוס עלי סלרי קצוצים
- 4 כפות אגוזי פקאן מסוכרים או אגוזי פקאן טבעי קלוי
- 100 גרם גבינת פרומעז עיזים COLLECTION - חתוכה
לרוטב:
- 3 כפות מיץ לימון
- 3 כפות חומץ
- 1 כפית דבש
- 1 כפית חרדל
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת בעלת מכסה מתברג ומשקשקים עד קבלת רוטב אחיד.
-
02.
חוצים את התפוחים, מגלענים ופורסים דק. שמים בקערה עם הרוטב ומערבבים.
-
03.
מצרפים את יתר מרכיבי הסלט למעט הפרומעז ומערבבים. מוסיפים את הגבינה, מערבבים בעדינות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים