מתכון סלט עלים ירוקים, גבינה ופלחי תאנים | השף הלבן

סלט עלים ירוקים, גבינה כחולה ופלחי תאנים

סלט יוצא דופן בטעמו ובצורת ההגשה, מנה מרשימה לארוחה חגיגית ועם זאת קלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עלים ירוקים, גבינה ופלחי תאנים

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 250 גרם מבחר עלים ירוקים (עלי סלק, רוקט וארוגולה)
  • 30 גרם גרגירי רימונים
  • 2 תאנים טריות חתוך לפלחים
  • 50 גרם גבינה כחולה של קולקשן מגוררת
לרוטב:
  • 20 מ"ל חומץ בן יין
  • 30 מ"ל שמן קנולה
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 1 כפית דבש
  • 1 שן שום כתוש
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים קערת ערבוב ושמים בה את רכיבי הסלט חוץ מהגבינה הכחולה.

  • 02.

    מערבבים את הסלט ומניחים למספר דקות.

  • 03.

    לוקחים רימון חוצים אותו לחצי מוציאים את כל גרגירי הרימון וממלאים אתהרימון בסלט ובסוף מוסיפים את הגבינה.

  • 04.

    לוקחים קערה נוספת מערבבים את כל הרכיבים יחד: שני סוגי השמן, חומץ, דבש, שום וחרדל - משקשקים ושופכים על הסלט ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(119)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.