סלט סלק צלוי עם גבינת פטה ועלי בייבי – טעים וקליל | השף הלבן

סלט סלק צלוי עם גבינת פטה ועלי בייבי

סלט קליל וטעים של סלק צלוי עם קוביות גבינת פטה ועלי בייבי.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק צלוי עם גבינת פטה ועלי בייבי

המרכיבים ל4:

  • 1/4 שקית (200 גרם) סלק אדום, שלם וקלוף, מוקפא סנפרוסט
  • 2-3 כפות שמן זית
  • כפית חומץ בלסמי
  • מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם
  • חבילת עלי בייבי
  • 125 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס, חתוכה לקוביות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    חותכים את הסלקים לרבעים/ שמיניות ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 03.

    מזלפים מעל הסלקים שמן זית וחומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל.

  • 04.

    אופים את הסלקים במשך כ30-40 דקות או עד שהם מתרככים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מצננים את הסלקים לטמפרטורת החדר לפני הרכבת הסלט.

  • 06.

    מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מניחים עלי בייבי, מעליהם את הסלקים ואת גבינת הפטה ומערבבים היטב.

  • 07.

    טועמים, מתקנים תיבול ומגישים לצד לחם קלוי.

הכנת? כאן מדרגים
(1)