מתכון סלט מוצרלה ושרי בניחוח בזיליקום | השף הלבן

סלט מוצרלה ושרי בניחוח בזיליקום

סלט בהשראת הקפרזה האיטלקית, מתאים כתוספת לארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מוצרלה ושרי בניחוח בזיליקום

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 6 זיתים סגולים ביין
  • חופן בינוני של נבטים עבים
  • 1 סלסלת עגבניות שרי קטנות
  • 6 כדורי פתיתי מוצרלה "השף הלבן" קטנים
  • 6 עלי בזיליקום טריים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בן יין אדום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    . מגלענים את הזיתים וחותכים אותם לארבע.

  • 02.

    חוצים את עגבניות השרי.

  • 03.

    חותכים לרבעים את כדורי המוצרלה.

  • 04.

    חותכים לרצועות דקות את עלי הבזיליקום

  • 05.

    מעבירים את עגבניות השרי, המוצרלה ועלי הבזיליקום לקערת ערבוב.

  • 06.

    מתבלים ב-3 כפות שמן זית, כף חומץ בן יין אדום, קורט מלח גס, קורט קטן של פלפל שחור גרוס, הזיתים והנבטים ומערבבים ביחד.  

הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.