מתכון סלט ירוק עם אבוקדו, חמוציות ופרמז'ן | השף הלבן

סלט ירוק עם אבוקדו, חמוציות ופרמז'ן

סלט בריאות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירוק עם אבוקדו, חמוציות ופרמז'ן

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1/2 כוס חטיף אפונה מיובשת קלויה
  • 1 חבילה של פטרוזיליה
  • 1/3 חבילה של כוסברה
  • 1/4 חבילה של שמיר
  • 6 עלי בזיליקום
  • 1/3 כוס עלי נענע
  • עלים מענף מרווה גדול
  • 1 אבוקדו גדול בשל
  • 1 תפוז
  • 1/2 בצל סגול קצוץ
  • 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 תפוח עץ מתקתק קטן
  • 1/3 כוס חמוציות
לתיבול
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים ומייבשים היטב את כל עשבי התיבול.

  • 02.

     קוצצים ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מקלפים את התפוז, מוציאים את הפלחים ללא הקליפה הדקה ומוסיפים אותם אל עשבי התיבול.

  • 04.

    מוסיפים את האפונה, 3 כפות מהפרמז'ן והבצל הקצוץ.

  • 05.

    לפני ההגשה מוציאים בעזרת תפוחן את לב התפוח וחותכים את התפוח לקוביות קטנות.

  • 06.

    מקלפים את האבוקדו, מרחיקים את הגרעין וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 07.

    סוחטים את לב התפוז מעל הסלט, מוסיפים 2 קורט מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס, 3 כפות שמן זית ומערבבים קלותלות.

  • 08.

    מעבירים לקערת ההגשה ומעטרים את הסלט בקוביות האבוקדו, החמוציות והתפוח.

הכנת? כאן מדרגים
(110)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.