סלט ירוק בויניגרט גרנדין וג'ין עם פירות הדר | השף הלבן

סלט ירוק בויניגרט גרנדין וג'ין עם פירות הדר

סלט עשיר ומפנק!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירוק בויניגרט גרנדין וג'ין עם פירות הדר

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 כוסות תערובת עלי בייבי
  • 1בצל סגול פרוס דק
  • 1 תפוז קלוף חתוך לרצועות
  • 1 קלמנטינה, קלופה וחתוכה לרצועות
  • 1/2 אשכולית קלופה חתוכה לרצועות
  • 1 כוס עלי תרד חתוכים מאוד גס
  • 4 תותים פרוסים
  • 6 זיתים ביין מגולענים פרוסים
  • 1 כף קוקוס לבן
  • לווינגרט:
  • 1/2 כפית חרדל חלק
  • 1 שן שום קטנה כתושה
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 4 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט סוכר לבן
  • 2 כפות גרנדין (סירופ רימונים מתוק)
  • 3 כפות ג'ין

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים היטב את חומרי הויניגרט ביחד, ניתן לערבב במעבד מזון.

  • 02.

    מעבירים לקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט ומעל יוצקים מהויניגרט , מפזרים מעל את הקוקוס ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)