סלט ירוק בויניגרט גרנדין וג'ין עם פירות הדר
סלט עשיר ומפנק!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 כוסות תערובת עלי בייבי
- 1בצל סגול פרוס דק
- 1 תפוז קלוף חתוך לרצועות
- 1 קלמנטינה, קלופה וחתוכה לרצועות
- 1/2 אשכולית קלופה חתוכה לרצועות
- 1 כוס עלי תרד חתוכים מאוד גס
- 4 תותים פרוסים
- 6 זיתים ביין מגולענים פרוסים
- 1 כף קוקוס לבן
- לווינגרט:
- 1/2 כפית חרדל חלק
- 1 שן שום קטנה כתושה
- 2 כפות חומץ בן יין אדום
- 4 כפות שמן זית
- קורט מלח
- קורט סוכר לבן
- 2 כפות גרנדין (סירופ רימונים מתוק)
- 3 כפות ג'ין
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים היטב את חומרי הויניגרט ביחד, ניתן לערבב במעבד מזון.
-
02.
מעבירים לקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט ומעל יוצקים מהויניגרט , מפזרים מעל את הקוקוס ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים