סלט חסה עם קוביות מנגו ובולגרית ברוטב ריוויון חרדל ודבש | השף הלבן

סלט חסה עם קוביות מנגו וגבינה בולגרית ברוטב ריוויון חרדל ודבש

סלט מתוק ומלוח-לא תאמינו כמה זה טעים!

מאת: אבי שאלתיאל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חסה עם קוביות מנגו וגבינה בולגרית ברוטב ריוויון חרדל ודבש

המרכיבים ל 6:

  • 1 ראש חסה רגילה נקייה וחתוכה לרצועות רחבות
  • 2 מנגו בשלים למחצה קלופים וחתוכים לפרוסות
  • 1 חבילה (250 גרם) קוביות בולגרית פיראוס, 5% שומן
  • 50 גרם חצאי שקדים מולבנים
לרוטב
  • 250 מ"ל משקה ריוויון של תנובה
  • 1 כף שטוחה דבש
  • כף וחצי חרדל
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את חצאי השקדים בתנור חם (170 מעלות, 10-15 דקות) ומצננים.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 02.

    מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים את השקדים.

  • 03.

    מערבבים את מרכיבי הרוטב בשייקר ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.

  • 04.

    מערבבים ומגישים.קלוריות: 177 למנה | נקודות שומרי משקל: 5

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.