סלט הדרים עם פקאנים קלויים ויוגורט | השף הלבן

סלט הדרים עם פקאנים קלויים ויוגורט

סלט מרענן ומלא בטעמים!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט הדרים עם פקאנים קלויים ויוגורט
צילום: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4:

  • 1 תפוז, מקולף ומפולט לפלחים
  • 1 אשכולית, מקולף ומפולט לפלחים
  • 1/3 כוס אגוזי פקאן, קלויים במחבת יבשה
  • 1-2 כפיות דבש
  • חופן עלי נענע
  • עלי תימין מ-2-3 גבעולים
  • 1 מיכל (150 גרם) יוגורט עיזים של פיראוס
  • 1-2 כפות שמן זית
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    על גבי צלחת הגשה שטוחה, מניחים את פלחי התפוז והאשכולית המפולטים. מפזרים מעל את אגוזי הפקאן הקלויים.

  • 02.

    מזליפים מעל שמן זית ודבש ומתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    מפזרים את עלי הנענע והתימין ומנקדים את הסלט בתלוליות יוגורט.קלוריות: 198 למנה | נקודות שומרי משקל: 4 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.