סלט ברוקולי, שעועית צהובה, ליים ואגוזי מלך
סלט קייצי נפלא שילך מושלם עם תוספת גבינה אהובה
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6-8:
- 1 שקית (600 גרם) מיני ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
- 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
- עלים מ-5 גבעולי אורגנו
- 1 חבילה של עלי גרגיר הנחלים, מופרדים מהגבעול
- 100 גרם אגוזי מלך
- מיץ מליים 1 (ניתן לתחלף בלימון)
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן זית
אפשרות להוספה:
- 100 גרם גבינת כנען "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את המיני ברוקולי והשעועית הצהובה בסיר עם מים שהומלחו והורתחו כ-5 דקות, מסננים, ומקררים.
טיימר מופעל
-
02.
מעבירים לקערה את המיני ברוקולי, השעועית, האורגנו, גרגיר הנחלים, אגוזי מלך, מיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית, ומערבבים.לגיוון: ניתן להגיש עם 4 כפות גבינת כנען מעל.
הכנת? כאן מדרגים