סלט ברוקולי, שעועית צהובה, ליים ואגוזי מלך | השף הלבן

סלט ברוקולי, שעועית צהובה, ליים ואגוזי מלך

סלט קייצי נפלא שילך מושלם עם תוספת גבינה אהובה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ברוקולי, שעועית צהובה, ליים ואגוזי מלך

המרכיבים ל6-8:

  • 1 שקית (600 גרם) מיני ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • עלים מ-5 גבעולי אורגנו
  • 1 חבילה של עלי גרגיר הנחלים, מופרדים מהגבעול
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • מיץ מליים 1 (ניתן לתחלף בלימון)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית
אפשרות להוספה:
  • 100 גרם גבינת כנען "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את המיני ברוקולי והשעועית הצהובה בסיר עם מים שהומלחו והורתחו כ-5 דקות, מסננים, ומקררים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מעבירים לקערה את המיני ברוקולי, השעועית, האורגנו, גרגיר הנחלים, אגוזי מלך, מיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית, ומערבבים.לגיוון: ניתן להגיש עם 4 כפות גבינת כנען מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(0)