"טאבולה" כרובית
סלט הטאבולה המפורסם בגרסה נטולת גלוטן ודלת פחמימות.
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: יעל מגן
המרכיבים ל4:
- 1 שקית (800 גרם) פתיתי כרובית מוקפאים "סנפרוסט"
- 1 כף שמן זית
- 1 בצל לבן, קצוץ
- 1 עגבניה, קצוצה
- מלח
- פלפל שחור, גרוס
- 1 כף סומק
- מיץ מ-2 לימונים
- 2 בצלים ירוקים, קצוצים
- עלים מ-5 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את פתיתי הכרובית במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.
-
02.
מערבבים את יתר המרכיבים עם פתיתי הכרובית, מתבלים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים