קוראסון בוקר עם גבינה לבנה, חביתה ואבוקדו - השף הלבן

קוראסון בוקר עם גבינה לבנה, חביתה ואבוקדו

מחפשים השראה לארוחת בוקר מפנקת? מה דעתכם על קוראסון במילוי

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוראסון בוקר עם גבינה לבנה, חביתה ואבוקדו

המרכיבים ל 2 יחידות:

מצרכים:
  • חבילת גבינה לבנה 5% תנובה
  • 2 קוראסונים חמאה
  • 4 ביצים
  • חמאה
  • אבוקדו
  • 100 גרם עלי רוקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים ופותחים את הקרואסונים לשניים. צורבים קלות כל צד עם מעט חמאה על מחבת או בתנור עד לקבלת צבע מעט שחום וקריספי.

  • 02.

    טורפים ביצים ומבשלים במחבת עם מעט חמאה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מקושקשת רכה ונימוחה, חשוב להוריד מהאש עוד לפני שהביצה עשויה בכדי לא להגיע לבישול יתר.

  • 03.

    מורחים בנדיבות גבינה לבנה על הקרואסון, מסדרים אבוקדו חתוך, מקושקשת רכה ועלי רוקט.

  • 04.

    זולפים מעל שמן זית בנדיבות וסוגרים בחצי הקרואסון השני.

  • 05.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.