פרנץ' טוסט במילוי גבינות ודובדבנים | השף הלבן

פרנץ' טוסט במילוי גבינות ודובדבנים

לחם ישן הופך לארוחה מפנקת – פרנץ' טוסט משודרג במילוי גבינת מסקרפונה ודובדבנים

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרנץ' טוסט במילוי גבינות ודובדבנים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל6:

לרכישה >>
  • 12 פרוסות לחם לבן או מלא
למלית הגבינה:
  • 4 כפות גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 2 כפות גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • 10-15 דובדבנים מגולענים או מוקפאים "סנפרוסט"
בלילה:
  • 1/3 כוס חלב 3% "תנובה"
  • 1/3 כוס שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 ביצה
  • 1 כף סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל- 190 מעלות בתוכנית "טורבו"

  • 02.

        בעזרת סכין חותכים את הקרום הקשה מכל פרוסות הלחם.

  • 03.

        מערבבים את מרכיבי מלית הגבינה מלבד הדובדבנים עד לאיחוד.

  • 04.

        במרכז פרוסת לחם שמים כף גדושה מהמלית, מוסיפים 2-3 דובדבנים וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת, מהדקים מעט את הקצוות לסגירה. סוגרים כך את כל פרוסות הלחם.

  • 05.

        בקערה רחבה מערבבים את כל מרכיבי הבלילה וטובלים את הלחם הממולא בבלילה ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 06.

        אופים בתנור כ – 15-20 דקות או עד שהלחם קראנצ'י מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(7)