פרנץ' טוסט במילוי גבינות ודובדבנים | השף הלבן

פרנץ' טוסט במילוי גבינות ודובדבנים

לחם ישן הופך לארוחה מפנקת – פרנץ' טוסט משודרג במילוי גבינת מסקרפונה ודובדבנים

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרנץ' טוסט במילוי גבינות ודובדבנים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 6:

  • 12 פרוסות לחם לבן או מלא
למלית הגבינה:
  • 4 כפות גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 2 כפות גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • 10-15 דובדבנים מגולענים או מוקפאים "סנפרוסט"
בלילה:
  • 1/3 כוס חלב 3% "תנובה"
  • 1/3 כוס שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 ביצה
  • 1 כף סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל- 190 מעלות בתוכנית "טורבו"

  • 02.

        בעזרת סכין חותכים את הקרום הקשה מכל פרוסות הלחם.

  • 03.

        מערבבים את מרכיבי מלית הגבינה מלבד הדובדבנים עד לאיחוד.

  • 04.

        במרכז פרוסת לחם שמים כף גדושה מהמלית, מוסיפים 2-3 דובדבנים וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת, מהדקים מעט את הקצוות לסגירה. סוגרים כך את כל פרוסות הלחם.

  • 05.

        בקערה רחבה מערבבים את כל מרכיבי הבלילה וטובלים את הלחם הממולא בבלילה ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 06.

        אופים בתנור כ – 15-20 דקות או עד שהלחם קראנצ'י מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.