כריך קורנביף מפולפל עם חרדל בירה לבנה, עלי רוקט ותותי עץ
שילוב מקורי ונהדר של קורנביף ותותי עץ יוצרים יחד כריך נהדר
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שרית גופן
עיצוב: אינה גוטמן
המרכיבים ל1:
- שתי פרוסות לחם
- קורנביף 120 גרם טירת צבי
- כף גדושה חרדל דיג'ון גרגירים
- כף בירה לבנה – את הנותר בבקבוק שותים עם הכריך
- פרוסות בצל סגול
- חסה סלנובה
- תותי עץ לבנים – ניתן להחליף לפירות יער אחרים
הוראות הכנה:
-
01.
• מערבבים
-
02.
את החרדל והבירה.
-
03.
• על
-
04.
גבי פרוסת הלחם מורחים את חרדל.
-
05.
• מסדרים
-
06.
את עלי הסלנובה.
-
07.
• מוסיפים
-
08.
את רצועות הקורנדביף.
-
09.
• מוסיפים
-
10.
את תותי העץ.
הכנת? כאן מדרגים