כריך קורנביף מפולפל עם חרדל | השף הלבן

כריך קורנביף מפולפל עם חרדל בירה לבנה, עלי רוקט ותותי עץ

שילוב מקורי ונהדר של קורנביף ותותי עץ יוצרים יחד כריך נהדר

מאת: שף מאיר עזר "תנובה שף"
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך קורנביף מפולפל עם חרדל בירה לבנה, עלי רוקט ותותי עץ
צילום: שרית גופן עיצוב: אינה גוטמן

המרכיבים ל1:

  • שתי פרוסות לחם
  • קורנביף 120 גרם טירת צבי
  • כף גדושה חרדל דיג'ון גרגירים
  • כף בירה לבנה – את הנותר בבקבוק שותים עם הכריך
  • פרוסות בצל סגול
  • חסה סלנובה
  • תותי עץ לבנים – ניתן להחליף לפירות יער אחרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    • מערבבים

  • 02.

    את החרדל והבירה.

  • 03.

    • על

  • 04.

    גבי פרוסת הלחם מורחים את חרדל.

  • 05.

    • מסדרים

  • 06.

    את עלי הסלנובה.

  • 07.

    • מוסיפים

  • 08.

    את רצועות הקורנדביף.

  • 09.

    • מוסיפים

  • 10.

    את תותי העץ.

הכנת? כאן מדרגים
(0)