מתכון טוסט אלפרדו טעים במיוחד | השף הלבן

טוסט אלפרדו טעים במיוחד

מאת: לימור מחפוד
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
טוסט אלפרדו טעים במיוחד

המרכיבים ל 7 מנות:

  • 1 חב' פטריות שמפיניון/טריות
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה (מוצלח למרות שלא נשמע) או לבישול
  • 3-4 כפות מלאות של אבקת מרק עוף פטריות
  • 1 כפית תבלין אגוז מוסקט, קצת פלפל שחור
  • חצי חבילת כוסברה קצוצה דק דק
  • עגבניות חתוכה לפרוסות דקות
  • 1 חב' גבינה צהובה רגילה או מגורדת
  • 3-4 לחמניות עגולות או ארוכות חצויות ל-2.

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים במעט שמן את הפטריות.

  • 02.

    מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה קלה(!), מוסיפים את המרק פטריות ומערבבים היטב שלא יווצרו גושים.

  • 03.

    מוסיפים את האגוז מוסקט והפלפל שחורומבשלים עוד 2 דקות עד שהכל מסמיך ומכבים את האש.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מניחים את הלחמניות על מגש של תנור עם נייר אפייה.שמים על כל לחמניה מהרוטב שמנת פטריות

  • 05.

    מפזרים כוזברה ומעל זה עגבניה.מניחים גבינה צהובה

  • 06.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות על טורבו, מוכן כשהגבינה נמסה וקצת משחימה.

  • 07.

    מגישים עם סלט ירקות חי או רוטב אלף האיים.

הכנת? כאן מדרגים
(272)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.