חיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה
סידרנו לכם את המתכון המלא לחיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה מטיקטוק תנובה שכולם מדברים עליו
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שרית נובק
עיצוב: שרית נובק
המרכיבים ל12 יחידות:
- 2 כוסות בייגלה שבור דק
- 4 כפות סוכר
- 100 גרם חמאה מומסת
למלית:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 3 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות פודינג וניל
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה
- ¼ כוס סוכר
להגשה:
- תותים
גודל תבנית: תבנית 24
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בייגלה שבור עם סוכר וחמאה ומהדקים לתבנית.
-
02.
מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג וקצפת יציבה.
-
03.
מוסיפים גבינה ומערבבים היטב.
-
04.
משאירים חצי כוס מתערובת הגבינה בצד ואת השאר שופכים את מעל שכבת הבייגלה.
-
05.
מיישרים ומזלפים מעל מהתערובת שהשארנו בצד, לקישוט.
-
06.
מכניסים למקרר לכ-4 שעות להתייצבות.
-
07.
מוציאים מהמקרר וחותכים לריבועים.
-
08.
מניחים חצי תות על כל ריבוע ומגישים. בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים