חיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

חיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה

סידרנו לכם את המתכון המלא לחיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה מטיקטוק תנובה שכולם מדברים עליו

מאת: שרית נובק
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חיתוכיות גבינה לבנה ובייגלה
צילום: שרית נובק עיצוב: שרית נובק

המרכיבים ל12 יחידות:

  • 2 כוסות בייגלה שבור דק
  • 4 כפות סוכר
  • 100 גרם חמאה מומסת
למלית:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה
  • ¼ כוס סוכר
להגשה:
  • תותים
גודל תבנית: תבנית 24

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בייגלה שבור עם סוכר וחמאה ומהדקים לתבנית.

  • 02.

    מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג וקצפת יציבה.

  • 03.

    מוסיפים גבינה ומערבבים היטב.

  • 04.

    משאירים חצי כוס מתערובת הגבינה בצד ואת השאר שופכים את מעל שכבת הבייגלה.

  • 05.

    מיישרים ומזלפים מעל מהתערובת שהשארנו בצד, לקישוט.

  • 06.

    מכניסים למקרר לכ-4 שעות להתייצבות.

  • 07.

    מוציאים מהמקרר וחותכים לריבועים.

  • 08.

    מניחים חצי תות על כל ריבוע ומגישים. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(6)