ברוסקטה עם עגבניות, ריחן, בולגרית ופטה פיראוס
הברוסקטה היא מתאבן המורכב מפרוסות לחם קלוי המוגש עם תוספות אהובות לבחירה מעל. אנחנו הוספנו לה תוספות צבעוניות וטעימות בנוסח ים תיכוני
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 6 פרוסות לחם כפרי
- 1/3 כוס שמן זית
- 3 שיני שום כתוש
למלית:
- 3 עגבניות קלופות וקצוצות דק מאוד
- 2 שיני שום קצוצות
- 1/2 כוס ריחן קצוץ
- מלח, פלפל שחור גרוס
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 חבילה גבינה בולגרית פיראוס או פתיתי פטה פיראוס
- 12 זיתי קלמטה
הוראות הכנה:
-
01.
הברוסקטה: מחממים תנור לחום עליון או למצב של גריל, מערבבים את השמן עם השום, מורחים את הפרוסות בתערובת ומסדרים בתבנית אפייה.
-
02.
קולים עד שהפרוסות משחימות , אפשר לקלות את הלחם גם על מחבת פסים יצוקה מברזל.
-
03.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית, שמים כמות נדיבה מהמלית מעל הברוסקטה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים