כרובית וברוקולי צלויים - ירקות בתנור בקלות | השף הלבן

כרובית וברוקולי צלויים

כרובית וברוקולי בתיבול פשוט של שום, מלח ושמן זית נצלות לתפארת בתנור. מנה קלה להכנה שתשדרג כל ארוחה, עם אפשרות להגשה על טחינה לימונית או שקדים קלויים מעל.

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית וברוקולי צלויים
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל5 מנות:

מרכיבים:
  • 1/2 חבילת ברוקולי סנפרוסט מופשרת
  • ½ חבילת כרובית סנפרוסט מופשרת
  • ⅓ כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
הצעות הגשה:
  • שקדים קלויים מעל
  • להגיש על טחינה לימונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את הכרובית והברוקולי עם השמן והתבלינים.

  • 02.

    מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה כשהפרחים מופרדים אחד מהשני.

  • 03.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 3- דקות עד השחמה.

  • 04.

    מגישים עם שקדים קלויים מעל, או על טחינה לימונית.

הכנת? כאן מדרגים
(0)