דג לברק על קרם כרובית ואפונה צרובה

חג מושלם מתחיל במתכון חגיגי של לברק על קרם כרובית ואפונה צרובה.

מאת: מתן מור תורג'מן
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג לברק על קרם כרובית

המרכיבים ל 4 מנות:

מרכיבים
  • 2 דג לברק מפולטים (4 חתיכות פילה)
  • 1 שקית כרובית קפואה סנפרוסט
  • 2 כוסות אפונה משקית קפואה סנפרוסט
  • 1 לימון
  • 3/4 כוס קרם קוקוס
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    תחילה נכניס את שקית הכרובית לסיר עם כפית מלח להרתחה כ-10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    נסנן את הכרובית ונטחן אותה יחד עם 2 כפות שמן זית ו- 3/4 כוס קרם קוקוס וקורט מלח, עד לקרם חלק ויציב, נניח את הקרם בצד.

  • 03.

    מחממים מחבת עם שמן זית ונכניס את האפונה לצריבה של 2-3 דקות ונוציא החוצה.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    באותה מחבת נוסיף כף שמן זית ונצרוב את חתיכות פילה לברק על הצד עם העור תוך כדי לחיצה של מרית מלמעלה 2-3 דקות ונהפוך לדקה נוספת, נוציא החוצה.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 05.

    נוסיף לצריבה קלה 4 חתיכות כרובית לקישוט הצלחת.

  • 06.

    נתחיל בצלחות, נמרח את הקרם כרובית בצורה מעגלית בצלחת, נניח את הדג בפנים עם מעט אפונה וחצי לימון, אפשר לגרוס מלח פלפל מלמעלה.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.