שבלולי גבינות לשבועות | גבינת שמנת נפוליאון & בולגרית תנובה

שבלולי גבינות לשבועות

שבלולי גבינות קלים להכנה שמשלבים בצק שמרים עלים פריך עם מלית עשירה של גבינת שמנת נפוליאון ובולגרית 24%. מגלגלים, פורסים, מורחים בביצה, מפזרים שומשום ואופים עד להזהבה – מתקבלת תוצאה מרשימה שמתאימה לבוקר או לצהריים, באירוח או סתם כפינוק טעים.

מאת: איתי אדרי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שבלולי גבינות לשבועות

המרכיבים ל 42 מנות:

מרכיבים:
  • בצק שמרים עלים מעדנות
  • בולגרית 24 אחוז
  • גבינת שמנת נפוליאון
  • שומשום
  • ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פותחים את הבצק שמרים עלים.

  • 02.

    מחלקים לארבע ריבועים שווים כאשר כל ריבוע יהיה גליל.

  • 03.

    מורחים בנדיבות גבינת שמנת.

  • 04.

    מפוררים רבע מהבולגרית לכל ריבוע ויוצרים צורה של גליל.

  • 05.

    חותכים לפרוסות עגולות לאורך כל הגליל ומורחים בביתה טרופה מפזרים קצת שומשום.

  • 06.

    מורחים קצת חמאה בקרקעית התבנית, מסדרים בתבנית את העיגולים עם הפתח כלפי מעלה, ומכניסים לאפייה של כ20 דק על 180 מעלות או עד להזהבה.

  • 07.

    בתאבון חג שבועות שמח!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.