רוגלך פצפוצי שוקולד - בצק שמרים - השף הלבן

רוגלך פצפוצי שוקולד – בצק שמרים

מתכון קל וטעים במיוחד לרוגלך פצפוצי שוקולד מבצק שמרים של דון לני גבאי.

מאת: דון לני גבאי
חלבי סוג מתכון
עד 15 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוגלך פצפוצי שוקולד – בצק שמרים

המרכיבים ל 20-22 מנות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת בצק שמרים מעדנות מופשר
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • 300 גרם פצפוצי שוקולד מריר
לציפוי:
  • ביצה מוברשת בכף חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק ומברישים בחמאה- שכבה דקה.

  • 02.

    מפזרים אבקת סוכר ומעל פצפוצי שוקולד.

  • 03.

    מהדקים את פצפוצי השוקולד את הבצק ופורסים את הבצק בעזרת גלגלת פיצה לשני מלבנים ארוכים , כל מלבן פורסים למשולשים ומגלגלים לרוגלך, מניחים כשהקצה מונח על תבנית עם נייר אפייה.

  • 04.

    מתפיחים 30 דקות ומברישים בביצה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    אופים כ- 25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.