רוגלך פצפוצי שוקולד – בצק שמרים
מתכון קל וטעים במיוחד לרוגלך פצפוצי שוקולד מבצק שמרים של דון לני גבאי.
חלבי
סוג מתכון
עד 15 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20-22 מנות:
מרכיבים:
- 1 חבילת בצק שמרים מעדנות מופשר
- 100 גרם חמאה מומסת
- 150 גרם אבקת סוכר
- 300 גרם פצפוצי שוקולד מריר
לציפוי:
- ביצה מוברשת בכף חלב
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצק ומברישים בחמאה- שכבה דקה.
-
02.
מפזרים אבקת סוכר ומעל פצפוצי שוקולד.
-
03.
מהדקים את פצפוצי השוקולד את הבצק ופורסים את הבצק בעזרת גלגלת פיצה לשני מלבנים ארוכים , כל מלבן פורסים למשולשים ומגלגלים לרוגלך, מניחים כשהקצה מונח על תבנית עם נייר אפייה.
-
04.
מתפיחים 30 דקות ומברישים בביצה.
טיימר מופעל
-
05.
אופים כ- 25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים