פלאפל ברוקולי וגבינות על סלט חסה וגבינות - השף הלבן

פלאפל ברוקולי וגבינות על סלט חסה וגבינות

כדורי הפתעה שמשדרגים את טעם הפלאפל המוכר

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלאפל ברוקולי וגבינות על סלט חסה וגבינות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6-8 מנות:

פלאפל הברוקולי:
  • 1 שקית ברוקולי סנפרוסט
  • 1 פלח גבינת קשקבל גלעד COLLECTION תנובה
  • 1 גבינת חמד פיראוס 16%
  • ½1 כוסות קמח חומוס
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 בצל קטן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 שיני שום
  • שמן קנולה לטיגון
סלט:
  • 1 חבילה חסה לאליק
  • 1 בצל סגול פרוס לרצועות דקות
  • ½ חבילת עגבניות שרי פרוסות
  • 1 פלח גבינת ברי COLLECTION
  • 1 פלח קממבר COLLECTION
רוטב ויניגרט:
  • כוס שמן זית
  • כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות דבש
  • 1 כף חרדל
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את הברוקולי עם הבצל, הכוסברה, השום, גבינת קשקבל וגבינת חמד.

  • 02.

    מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב למסה יציבה אם יש צורך מוסיפים עוד 4 כפות קמח חומוס.

  • 03.

    יוצרים כדורים בגודל של כדור פלאפל ומטגנים בשמן עמוק.

  • 04.

    בצלחת הגשה מרכזית מסדרים חסה, פרוסות בצל סגול ועגבניות שרי.

  • 05.

    מערבבים יחד את חומרי רוטב הוויניגרט.

  • 06.

    יוצקים מעל את רוטב הוויניגרט ומסדרים מעל גבינת ברי, גבינת קממבר וכדורי פלאפל ברוקולי.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.