סלט טופו חם טבעוני | השף הלבן

סלט טופו חם טבעוני

סלט שכולם יאהבו עם טופו שספג טעמי ירקות, מוגש חם.

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט טופו חם
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4 מנות:

מצרכים:
  • 1 טופו בטעם טבעי אלטרנטיב חתוך לקוביות
  • 2 קלחי תירס פרוסים לפרוסות בעובי 3-2 ס"מ
  • 1 פלפל אדום וירוק
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 1 שקית ברוקולי קפוא סנפרוסט
  • 10 פטריות חתוכות לחצאים
  • 1 בצל סגול פרוס לרצועות
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
  • 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מזליפים לווק שמן שומשום, צורבים בו משולשי טופו, ואחר כך מניחים אותם בצד.

  • 02.

    מוסיפים לווק שמן זית ואת שאר הירקות, מקפיצים תוך כדי ערבוב, מוסיפים סויה ועוד רבע כוס מים ומערבבים כעשר דקות.

  • 03.

    מוסיפים תבלינים ואת משולשי הטופו, מערבבים שוב ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)