סלט טופו חם טבעוני
סלט שכולם יאהבו עם טופו שספג טעמי ירקות, מוגש חם.
פרווה
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4 מנות:
מצרכים:
- 1 טופו בטעם טבעי אלטרנטיב חתוך לקוביות
- 2 קלחי תירס פרוסים לפרוסות בעובי 3-2 ס"מ
- 1 פלפל אדום וירוק
- 100 גרם אגוזי מלך
- 1 שקית ברוקולי קפוא סנפרוסט
- 10 פטריות חתוכות לחצאים
- 1 בצל סגול פרוס לרצועות
- 3 כפות שמן שומשום
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שום גבישי
- 3 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מזליפים לווק שמן שומשום, צורבים בו משולשי טופו, ואחר כך מניחים אותם בצד.
-
02.
מוסיפים לווק שמן זית ואת שאר הירקות, מקפיצים תוך כדי ערבוב, מוסיפים סויה ועוד רבע כוס מים ומערבבים כעשר דקות.
-
03.
מוסיפים תבלינים ואת משולשי הטופו, מערבבים שוב ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים