מִינִי־רוֹלָדוֹת בְּכֹל מִינֵי צִפּוּיִים
למה להסתפק בטעם אחד כשאפשר להכין רולדה אחת בשלל טעמים? מיני רולדות שכל אחת בטעם אחר, קינוח מגוון לאורחים עם העדפות שונות

המרכיבים ל 8-10 מנות:
- 4 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כפית אבקת אפייה
- 4 כפות שמן קנולה
- 120 גרם קמח
- 3 כפות חלב תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 חבילה בישקוטי
- 1 שקית (80 גרם) אינסטנט פודינג בטעם וניל
- 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
- 200 גרם שוקולד מריר/חלב/לבן
- 3 כפות ממרח קרמל (לוטוס) מומס בשקית זילוף
- קוקוס קלוי/פיסטוקים שבורים גס/פירות יער
הוראות הכנה:
-
01.
בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.
-
02.
בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.
-
03.
מקציפים רק עד להטמעת הקמח במסה.
-
04.
מרססים שמן על נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה מלבנית.
-
05.
יוצקים את המסה ומיישרים במרית.
-
06.
אופים בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות כ־15 דקות עד הזהבה, מוציאים והופכים בזהירות על נייר אפייה נוסף ומחלצים את נייר האפייה העליון. מגלגלים לרולדה ומכסים עד לצינון.
טיימר מופעל
-
07.
פורסים את הרולדה וחותכים בזהירות למלבנים שווים ברוחב בישקוטי.
-
08.
מקציפים יחד את מרכיבי המלית ומורחים שכבה על כל מלבן, מניחים בישקוטי בתחילת כל מלבן ומגלגלים.
-
09.
מצפים בגנאש ומקשטים.
הידעת?
ניתן להכנה גם ללא גלוטן בהחלפת הקמח והפודינג