מיני-רולדות בכול מיני ציפויים – קינוח מושלם לכל אירוע

מִינִי־רוֹלָדוֹת בְּכֹל מִינֵי צִפּוּיִים

למה להסתפק בטעם אחד כשאפשר להכין רולדה אחת בשלל טעמים? מיני רולדות שכל אחת בטעם אחר, קינוח מגוון לאורחים עם העדפות שונות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מִינִי־רוֹלָדוֹת בְּכֹל מִינֵי צִפּוּיִים

המרכיבים ל 8-10 מנות:

מרכיבים לרולדה:
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 120 גרם קמח
  • 3 כפות חלב תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
מרכיבים למלית:
  • 1 חבילה בישקוטי
  • 1 שקית (80 גרם) אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
ממיסים יחד מרכיבים לציפוי שוקולד:
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • 200 גרם שוקולד מריר/חלב/לבן
מרכיבים לטופינג:
  • 3 כפות ממרח קרמל (לוטוס) מומס בשקית זילוף
  • קוקוס קלוי/פיסטוקים שבורים גס/פירות יער

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.

  • 02.

    בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.

  • 03.

    מקציפים רק עד להטמעת הקמח במסה.

  • 04.

    מרססים שמן על נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה מלבנית.

  • 05.

    יוצקים את המסה ומיישרים במרית.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות כ־15 דקות עד הזהבה, מוציאים והופכים בזהירות על נייר אפייה נוסף ומחלצים את נייר האפייה העליון. מגלגלים לרולדה ומכסים עד לצינון.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 07.

    פורסים את הרולדה וחותכים בזהירות למלבנים שווים ברוחב בישקוטי.

  • 08.

    מקציפים יחד את מרכיבי המלית ומורחים שכבה על כל מלבן, מניחים בישקוטי בתחילת כל מלבן ומגלגלים.

  • 09.

    מצפים בגנאש ומקשטים.

הידעת?

ניתן להכנה גם ללא גלוטן בהחלפת הקמח והפודינג

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.