איך מכינים קניידלך? | השף הלבן

איך מכינים קניידלך?

קניידלך אמיתיים ומסורתיים, בדיוק כמו שסבתא היתה עושה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
איך מכינים קניידלך?

המרכיבים ל 15:

  • 2 כוסות קמח מצה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן מסונן מהשמן
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 3 ביצים
  • 4 כפות שמן
  • 5 כוסות ציר מרק עוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים את כל החומרים מלבד הציר לעיסה אחידה, מעבירים לקערה, מכסים ומניחים למשך חצי שעה במקום קריר (לא במקרר). 

  • 02.

    מביאים את ציר המרק לרתיחה קלה. ביד לחה, יוצרים כדורים קטנים. מחליקים את הכדורים בעדינות לסיר.

  • 03.

    כשהמים רותחים, מבשלים כ-15 דק' ומוציאים בכף מחוררת. ניתן לשמור במקרר עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(252)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.