מרק ירקות איטלקי
מתכון להכנת מרק ירקות עם פתיתים השאוב מן המטבח האיטלקי, מנת פתיחה נהדרת לארוחת צהריים חורפית
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 3 גזרים קצוצים
- 2 קישואים קצוצים
- כוס כרוב קצוץ לרצועות
- כוס של פרחי כרובית
- 1 בצל קצוץ
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס אפונה קפואה
- 100 גרם רסק עגבניות
- 50 גרם מרגרינה
- 4 כפות שמן זית
- 6 שיני שום כתושות
- 3/4 כוס פתיתים
- 5 כפות אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל שחור
- 12 כוסות מים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את המרגרינה והירקות.
-
02.
מאדים בסיר מכוסה עד שהירקות מתרככים מעט (כ-20 דקות), בוחשים מידי פעם.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים לסיר את הרסק עגבניות, אבקת מרק, מלח, פלפל שחור ומערבבים.
-
04.
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.
-
05.
מבשלים על להבה בינונית עד שהירקות מתרככים.
-
06.
מוסיפים למרק את הפתיתים ומבשלים עד 20 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
מגישים את המרק חם.
הכנת? כאן מדרגים