מתכון מרק דלורית ודלעת | השף הלבן

מרק דלורית ודלעת

מרק בריא, מזין וטעים, מרק כתום לילדים ופעוטות, וגם למבוגרים שבינינו

מאת: הגולשת כרמית
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק דלורית ודלעת

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 דלורית
  • 2 גזרים
  • חתיכת דלעת
  • 4 בצלים חתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום קלופות וחתוכות לפרוסות
  • גבעולי סלרי שטופים
  • 2 כפות מרק עוף
  • 2 כפות מרק בצל
  • 2 כפות מרק פטריות
  • שמיר
  • מלח
  • פלפל
להגשה: בוטנים מרוסקים או קרוטונים (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים חתיכות דלורית דלעת וגזרים. מטגנים בצלים, שום וסלרי.

  • 02.

    מוסיפים את חתיכות הדלורית וממלאים את הסיר במים.

  • 03.

    לאחר הרתיחה מתבלים במלח פלפל,מרק עוף, מרק בצל ומרק פטריות.

  • 04.

    קוצצים שמיר ומוסיפים לסיר לבישול עד שמתרכך.

  • 05.

    כשהמרק מוכן טוחנים חצי ממנו בבלנדר ומחזירים לסיר.

  • 06.

    מגישים עם בוטנים מרוסקים או עם קרוטונים.

הכנת? כאן מדרגים
(235)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.