מרק בורשט רוסי – מתכון מרק סלק קר שאסור לכם לפספס! | השף הלבן

מרק בורשט רוסי

מרק בריא, משביע ועשיר לחורף קר מהמטבח הרוסי

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מרק בורשט רוסי

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • 2 יחידות סלק חתוכות לקוביות בינוניות
  • 750 גרם בשר גולש חתוך לקוביות קטנות
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1/3 כרוב לבן חתוך לרצועות
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום שלמות
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
  • כ 1/3 עד 1/2 כוס חומץ
  • מעט סוכר
  • מלח פלפל שחור
  • מעט שמן
  • 3 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • 2-3 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים קלות את הבשר ומוסיפים את הבצל והשום מערבבים ומוזגים את המים מעל מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ 1/2 שעה.

  • 02.

    מוסיפים את קוביות הסלק ומבשלים עד שהבשר מוכן.

  • 03.

    מוסיפים את הגזר והכרוב ומבשלים 20 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    לוקחים מעט מהנוזל מערבבים עם החומץ ואבקת המרק ומוסיפים לסיר מערבבים ומוסיפים את תפוחי האדמה מבשלים 20 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מוסיפים סוכר כדי לשבור את טעם החומץ ומתבלים במלח פלפל.

הכנת? כאן מדרגים
(786)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.