קרקרי טוסקנה טבעונים
חטיף פריך בטעמי טוסקנה שאי אפשר להפסיק לנשנש. לאירוח מושלם מגישים ל"ניגוב" עם סדרת סויה בסגנון גבינה לבנה.
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל40:
- 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח
- 3/4 כפית מלח
- 1/2 כפית סוכר
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 מיכל (125 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה בניחוח טוסקנה "תנובה"
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים במעבד מזון או ידנית בעזרת מזלג קמח, מלח וסוכר. מוסיפים שמן זית וגבינה ומעבדים לבצק אחיד. מכסים במגבת או שקית נילון ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.
-
02.
מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה (אין צורך לקמח את נייר האפייה) לעלה דק ככל האפשר בעובי של כ 2 מ"מ. מעבירים את העלה עם הנייר לתבנית אפייה ובעזרת גלגלת או סכין חדה חותכים ריבועים, מלבנים או מקלות. דוקרים במזלג ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות 10-12 דקות עד שמשחים. מצננים ומגישים עם סויה בסגנון גבינה לבנה. שומרים בקופסא אטומה.
הכנת? כאן מדרגים