קרקרי טוסקנה - הנשנוש המושלם! | השף הלבן

קרקרי טוסקנה טבעונים

חטיף פריך בטעמי טוסקנה שאי אפשר להפסיק לנשנש. לאירוח מושלם מגישים ל"ניגוב" עם סדרת סויה בסגנון גבינה לבנה.

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרקרי טוסקנה טבעונים
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל40:

  • 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 מיכל (125 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה בניחוח טוסקנה "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים במעבד מזון או ידנית בעזרת מזלג קמח, מלח וסוכר. מוסיפים שמן זית וגבינה ומעבדים לבצק אחיד. מכסים במגבת או שקית נילון ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.

  • 02.

    מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה (אין צורך לקמח את נייר האפייה) לעלה דק ככל האפשר בעובי של כ 2 מ"מ. מעבירים את העלה עם הנייר לתבנית אפייה ובעזרת גלגלת או סכין חדה חותכים ריבועים, מלבנים או מקלות. דוקרים במזלג ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות 10-12 דקות עד שמשחים. מצננים ומגישים עם סויה בסגנון גבינה לבנה. שומרים בקופסא אטומה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)