מתכון פשטידת תפוחי אדמה וגבינות | השף הלבן

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

עדיף לאכול חם עם יוגורט עזים ליד מעדן יווני אמיתי

מאת: כלנית בן גיגי
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

המרכיבים ל 10 מנות:

  • מבחר גבינות פיראוס קשות
  • תפוחי אדמה
  • חמאה מלוחה
  • גבינה צהובה
  • קוטג' תנובה
  • שומשום
  • 2 ביצים
  • זיתים ירוקים ו/או שחורים

הוראות הכנה:

  • 01.

     מבשלים את תפוחי האדמה ומקלפים.

  • 02.

    חותכים לרצועות ומניחים בתבנית משומנת בחמאה מלוחה מכניסים את סוגי הגבינות לתוך קערה ובוחשים לבלילה גסה חלק מהבלילה.

  • 03.

    מניחים על תפוחי האדמה ואז שוב מניחים שכבת פרוסות תפוחי אדמה על מרקם הגבינות וחוזר חלילה(3 קומות) מכניסים לתנור.

  • 04.

    לאחר 20 דקות מניחים על המצע את הביצים לאחר שנבחשו בכוס ואת הסומסום והזיתים לאחר עוד 10 דקות בתנור מניחים גבינה צהובה אפשר גם מגורדת ל-10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(357)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.