פשטידת תפוחי אדמה וגבינות
עדיף לאכול חם עם יוגורט עזים ליד מעדן יווני אמיתי
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- מבחר גבינות פיראוס קשות
- תפוחי אדמה
- חמאה מלוחה
- גבינה צהובה
- קוטג' תנובה
- שומשום
- 2 ביצים
- זיתים ירוקים ו/או שחורים
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את תפוחי האדמה ומקלפים.
-
02.
חותכים לרצועות ומניחים בתבנית משומנת בחמאה מלוחה מכניסים את סוגי הגבינות לתוך קערה ובוחשים לבלילה גסה חלק מהבלילה.
-
03.
מניחים על תפוחי האדמה ואז שוב מניחים שכבת פרוסות תפוחי אדמה על מרקם הגבינות וחוזר חלילה(3 קומות) מכניסים לתנור.
-
04.
לאחר 20 דקות מניחים על המצע את הביצים לאחר שנבחשו בכוס ואת הסומסום והזיתים לאחר עוד 10 דקות בתנור מניחים גבינה צהובה אפשר גם מגורדת ל-10 דקות נוספות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים