מתכון פשטידת תפוחי אדמה וגבינות | השף הלבן

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

עדיף לאכול חם עם יוגורט עזים ליד מעדן יווני אמיתי

מאת: כלנית בן גיגי
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

המרכיבים ל10 מנות:

  • מבחר גבינות פיראוס קשות
  • תפוחי אדמה
  • חמאה מלוחה
  • גבינה צהובה
  • קוטג' תנובה
  • שומשום
  • 2 ביצים
  • זיתים ירוקים ו/או שחורים

הוראות הכנה:

  • 01.

     מבשלים את תפוחי האדמה ומקלפים.

  • 02.

    חותכים לרצועות ומניחים בתבנית משומנת בחמאה מלוחה מכניסים את סוגי הגבינות לתוך קערה ובוחשים לבלילה גסה חלק מהבלילה.

  • 03.

    מניחים על תפוחי האדמה ואז שוב מניחים שכבת פרוסות תפוחי אדמה על מרקם הגבינות וחוזר חלילה(3 קומות) מכניסים לתנור.

  • 04.

    לאחר 20 דקות מניחים על המצע את הביצים לאחר שנבחשו בכוס ואת הסומסום והזיתים לאחר עוד 10 דקות בתנור מניחים גבינה צהובה אפשר גם מגורדת ל-10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(357)