פשטידת פטריות ובצל
פשטידה ששווה את ההשקעה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ 8 מנות:
לבצק:
- 1 כוס קמח
- 150 גרם חמאה או מרגרינה
- חצי כפית מלח
- 1 ביצה
- 2 כפות מים
למילוי:
- 3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות
- 1 חבילה של פיטריות שמפניון אפשר קופסת שימורים.
- 50 גרם חמאה
- מלח
- פלפל לבן
- עירית קצוצה
- פטורוזיליה קצוצה
לציפוי:
- 1 שמנת לבישול השף הלבן
- 2 ביצים טרופות
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך לעטוף בניילון ניצמד ומכניסים למקרר.
-
02.
בינתיים מכינים את המילוי ממיסים חמאה ומוסיפים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות התבלינים ועשבי תיבול.
-
03.
את הבצק שוטחים בתבנית אפיה 24 מעל הבצק שופכים את המילוי.
-
04.
מערבבבים את הביצים והשמנת אם צריך מוסיפים מלח ושופכים על המילוי. אפשר להוסיף גבינת פרמז'ן ולאפות בחום 180 מעלות בערך 40 דקות. עד לצבע חום.באלכם עוד מתכון שלפשטידת פטריות?נסו את פשטידת פטריות וגבינה צפתית שלנו
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים