מתכון פשטידת פטריות ובצל | השף הלבן

פשטידת פטריות ובצל

פשטידה ששווה את ההשקעה

מאת: פרח אביטל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת פטריות ובצל

המרכיבים ל תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ 8 מנות:

לבצק:
  • 1 כוס קמח
  • 150 גרם חמאה או מרגרינה
  • חצי כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 2 כפות מים
למילוי:
  • 3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות
  • 1 חבילה של פיטריות שמפניון אפשר קופסת שימורים.
  • 50 גרם חמאה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • עירית קצוצה
  • פטורוזיליה קצוצה
לציפוי:
  • 1 שמנת לבישול השף הלבן
  • 2 ביצים טרופות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך לעטוף בניילון ניצמד ומכניסים למקרר.

  • 02.

    בינתיים מכינים את המילוי ממיסים חמאה ומוסיפים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות התבלינים ועשבי תיבול.

  • 03.

    את הבצק שוטחים בתבנית אפיה 24 מעל הבצק שופכים את המילוי.

  • 04.

    מערבבבים את הביצים והשמנת אם צריך מוסיפים מלח ושופכים על המילוי. אפשר להוסיף גבינת פרמז'ן ולאפות בחום 180 מעלות בערך 40 דקות. עד לצבע חום.באלכם עוד מתכון שלפשטידת פטריות?נסו את פשטידת פטריות וגבינה צפתית שלנו

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(561)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.