המרכיבים ל6 מנות:
- חבילת אטריות רחבות
- 100 גרם חמאה
- גבינות קשות וגבינות רכות שיש בבית (קוטג, 5%, עמק, צפתית, בולגרית)
- 2 ביצים שלמות
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים בסיר עם מים את האיטריות עד לריכוך.
-
02.
בנתיים מגרדים בפומפיה את הגבינות הקשות.
-
03.
כשהאטריות מתרככות, מסננים היטב ומעבירים לקערה.
-
04.
שמים מעל קוביות חמאה ומערבבים היטב, כך שהחמאה תעטוף את כל האטריות.
-
05.
מוסיפים את הגבינות הקשות, גבינות רכות וביצים ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם.
-
06.
יוצקים לתבנית פיירקס ואופים כ-45 דקות, עד להזהבה.
טיימר מופעל
-
07.
ניתן לגוון עם זיתים שחורים וירוקים מגולענים וחצויים.
-
08.
ניתן לגוון עם תוספת של מדליוני תרד מופשרים וסחוטים או עם תרד טרי שחלטנו וסחטנו היטב.
הכנת? כאן מדרגים