מתכון פשטידת אספרגוס | השף הלבן

פשטידת אספרגוס

פשטידת אספרגוס נימוחה במלית גבינת צ'דר ושמנת מתוקה, מנה משביעה וטעימה להפליא לארוחה חלבית

מאת: דינה לין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת אספרגוס

המרכיבים ל 10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

לבצק:
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס חלב
למילוי:
  • 4 בצלים
  • 150 גרם חמאה
  • 2 קופסאות אספרגוס
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס גבינת צ'דר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל חומרי הבצק היטב במעבד מזון.

  • 02.

    משטחים את הבצק בתבנית עגולה

  • 03.

    לחתוך את הבצלים קטן ולטגן את הבצלים עם החמאה עד שיזהיבו, ולפזר בתבנית על הבצק.

  • 04.

    לחתוך את האספרגוס ולפזר בתבנית מעל הבצל.

  • 05.

    להקציף שמנת מתוקה, להוסיף לה ביצה ולהקציף שוב. לשפוך את התערובת על האספרגוס ולפזר מעל את גבינת הצ'דר.

  • 06.

    לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שזהוב (כ- 45 דקות).

    טיימר מופעל

    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(306)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.