פשטידות אטריות אורז, תירס וגבינות אישיות
ארוחת ערב מצויינת לילדים שמכינים בדקות. אפשר לגוון בסוגי הגבינות רק לשמור על היחסים בין הרכות לקשות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל8:
- 1 חבילה (425-400 גרם) אטריות אורז מבושלות לפי הוראות היצרן ומסוננות
- 1 כוס גבינה בולגרית 5% או 16% "פיראוס"
- 1 כוס פתיתי עמק או פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 1 מיכל קוטג' 5% או 9% "תנובה"
- 2 ביצים טרופות
- 2 כוסות תירס "סנפרוסט" (לא חייבים להפשיר)
- 1/2 כפית מלח
- אפשרויות לתוספות: פלפל חתוך לקובות קטנות, זיתים
- לזריה: 2-3 כפות פתיתי עמק או פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבניות או תבנית.
-
02.
מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה ומעבירים לתבנית. בוזקים פתיתי עמק ומוצרלה ואופים 20-25 דקות עד שהמאפים מזהיבים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים