פשטידיות אישיות של אטריות אורז וגבינות | השף הלבן

פשטידות אטריות אורז, תירס וגבינות אישיות

ארוחת ערב מצויינת לילדים שמכינים בדקות. אפשר לגוון בסוגי הגבינות רק לשמור על היחסים בין הרכות לקשות

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת אטריות אורז אישיות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל8:

  • 1 חבילה (425-400 גרם) אטריות אורז מבושלות לפי הוראות היצרן ומסוננות
  • 1 כוס גבינה בולגרית 5% או 16% "פיראוס"
  • 1 כוס פתיתי עמק או פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 מיכל קוטג' 5% או 9% "תנובה"
  • 2 ביצים טרופות
  • 2 כוסות תירס "סנפרוסט" (לא חייבים להפשיר)
  • 1/2 כפית מלח
  • אפשרויות לתוספות: פלפל חתוך לקובות קטנות, זיתים
  • לזריה: 2-3 כפות פתיתי עמק או פתיתי מוצרלה "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבניות או תבנית.

  • 02.

    מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה ומעבירים לתבנית. בוזקים פתיתי עמק ומוצרלה ואופים 20-25 דקות עד שהמאפים מזהיבים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)