מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט - השף הלבן

מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט

ארוחת ערב מהירה לכולם, מיני פשטידות בצק עלים עם שמנת וגבינות

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני פשטידות בצק עלים- השף הלבן
צילום: אפרת ליכטנשטט, רחלי קרוט

המרכיבים ל 12 מאפים:

מצרכים:
  • 1 חבילה בצק עלים מופשר – מעדנות
  • ביצה L
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי עמק או פתיתי טריו או מוצרלה של השף הלבן
  • 3 כפות גבינת שמנת "השף הלבן" או קוטג' או בולגרית "פיראוס"
תוספות:
  • כל תוספת שאוהבים- תירס | פרוסות זיתים | חצאי עגבניות שרי | תרד קצוץ | בצל פרוס דק דק | בצל ירוק או עירית קצוצים דק | פטריות פרוסות דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה בינונית מערבבים ביצה, שמנת לבישול, צהובה מגורדת ושמנת או קוטג או בולגרית. או גם וגם.

  • 02.

    חותכים את הבצק לקוביות בגודל 10 ס"מ ומכניסים לתוך שקעי תבנית מאפינס (מומלץ לשמן את התבנית מעט לפני שמניחים את הבצק).

  • 03.

    מניחים בכל שקע בצק מהתוספות שאוהבים עד חצי גובה וממלאים עד 3/4 גובה בתערובת הגבינות.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 25-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(14)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.