פיצה מתוקה עם מעדן יולו – מיוחדת וטעימה | השף הלבן

פיצה מתוקה עם יולו

מתכון לפיצה קצת אחרת: הגרסה של רון יוחננוב לפיצה מתוקה ושוקולדית, עם מעדן יולו, שתשדרג לכם את ארוחת הערב המשפחתית. מתכון שילדים אוהבים במיוחד

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה מתוקה עם יולו
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 2 פיצות גדולות:

  • 500 גרם קמח לבן
  • כף שמרים יבשים
  • כפית גדושה מלח
  • כף סוכר 
  • 250-300 מ"ל מים
  • 4 גביעי יולו (בכל טעם שאוהבים)
  • תוספות: שוקולד מגורד / שוקולד ציפס / חלווה / סוכריות צבעוניות / ועוד 
  • להברשה: ביצה טרופה (לא חובה)
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הבצק: מפזרים את המלח בתחתית הקערה של המיקסר, ומעליו מוסיפים את הקמח והשמרים.

  • 02.

    מתחילים להוסיף את המים תוך כדי לישה (לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות) ולשים כ-7 דקות. צריך להתקבל בצק אחיד ולא דביק.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח מספר דקות.

  • 04.

    מחממים תנור ל-250 מעלות.

  • 05.

    מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, ומשטחים כל אחד לעיגול שטוח (אפשר גם להכין פיצות אישיות) מורחים במעדן יולו ומפזרים מעל תוספות שאוהבים.

  • 06.

    מורחים את עיגול הבצק בקצה בביצה טרופה (לא חובה) ומכניסים לתנור ל-7-10 דקות, עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 07.

    מומלץ להגיש עם עוד יולו מעל לצד שמנת מתוקה מוקצפת.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(21)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.