פיצה מתוקה עם יולו
מתכון לפיצה קצת אחרת: הגרסה של רון יוחננוב לפיצה מתוקה ושוקולדית, עם מעדן יולו, שתשדרג לכם את ארוחת הערב המשפחתית. מתכון שילדים אוהבים במיוחד

המרכיבים ל 2 פיצות גדולות:
- 500 גרם קמח לבן
- כף שמרים יבשים
- כפית גדושה מלח
- כף סוכר
- 250-300 מ"ל מים
- 4 גביעי יולו (בכל טעם שאוהבים)
- תוספות: שוקולד מגורד / שוקולד ציפס / חלווה / סוכריות צבעוניות / ועוד
- להברשה: ביצה טרופה (לא חובה)
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הבצק: מפזרים את המלח בתחתית הקערה של המיקסר, ומעליו מוסיפים את הקמח והשמרים.
-
02.
מתחילים להוסיף את המים תוך כדי לישה (לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות) ולשים כ-7 דקות. צריך להתקבל בצק אחיד ולא דביק.
טיימר מופעל
-
03.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח מספר דקות.
-
04.
מחממים תנור ל-250 מעלות.
-
05.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, ומשטחים כל אחד לעיגול שטוח (אפשר גם להכין פיצות אישיות) מורחים במעדן יולו ומפזרים מעל תוספות שאוהבים.
-
06.
מורחים את עיגול הבצק בקצה בביצה טרופה (לא חובה) ומכניסים לתנור ל-7-10 דקות, עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
07.
מומלץ להגיש עם עוד יולו מעל לצד שמנת מתוקה מוקצפת.
-
08.
בתאבון!