פיצה מלאווח במחבת
מנה שכל ילד אוהב, כחטיף או כארוחת ערב. מומלץ להגיש עם סלט מרענן
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5:
- 5 יחידות מלוואח קפואות
- 80 גרם חמאת תנובה לטיגון
תוספות:
- 250 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל (גלעד) מגוררת דק / גבינת גאודה מגוררת דק
- 1 גביע גבינת פטה פיראוס מפוררת
- 100 גרם זיתים שחורים קצוצים
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות
- 5 ביצים קשות קצוצות
- 3 בצלים ירוקים קצוצים
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
- 2 כפות אורגנו יבש
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים מעט חמאה במחבת בעלת קוטר זהה לקוטר המלוואח, מטגנים צד אחד הופכים לצד השני, זורים על הצד המטוגן מעט משני סוגי הגבינות, מפזרים מעל זיתים, עגבניות, ביצים קשות, בצל ופטרוזיליה.
-
02.
מתבלים במלח ובפלפל ואורגו מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית 2 – 3 דקות עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד. הערה : אם רוצים להכין את כל המלוואח יחד, מטגנים משני הצדדים, מסדרים בתבנית אפייה, זורים מעליהם את כל התוספות הרשומות ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 מעלות).
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים