פיצה יוונית מהירת הכנה | השף הלבן

פיצה יוונית מהירת הכנה

הפיצה הזריזה בעולם: בצק שמכינים ב-5 דקות והטופינג לבחירתכם. אנחנו הלכנו על האופציה היוונית עם זוקיני, זיתים ובולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה יוונית מהירת הכנה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

לבצק:
  • 1 מיכל (200 מ"ל) יוגורט תנובה
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית אורגנו טרי או יבש קצוץ דק
לציפוי:
  • 1 כף שמן זית
  • 2 זוקיני או קישואים פרוסים דק לאורכם
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות לפיצה אוליביה
  • 1/2 כוס גבינה בולגרית 5% מפוררות גס
  • 2 כפות זיתים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים תנור ל 200 מעלות. מחממים שמן במחבת וצורבים את פרוסות הקישואים דקה שתיים עד הזהבה קלה.

  • 02.

    מערבבים את מרכיבי הבצק לבצק אחיד וקצת דביק. בידיים משומנות היטב משטחים את הבצק בתבנית לעובי 1/2 ס"מ. אופים את הבצק כ 10 דקות עד שהוא חצי עשוי.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מורחים על הבצק את רוטב העגבניות ומניחים זוקיני ובולגרית וזיתים. אופים כ 12 דקות עד ששולי הבצק שחומים והגבינה נמסה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:12:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.