פיצה ביתית מעולה וקלה להכנה – ארוחת ערב איטלקית | השף הלבן

פיצה ביתית מעולה

קל להכין פיצה בבית וזה כל כך טעים

מאת: אלה קלפנר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה ביתית מעולה

המרכיבים ל 8 מנות:

  • לבצק:
  • 3 כוסות קמח + 1 כף קמח
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כף מלח
  • כוס מים פושרים
  • 20 גרם שמרים
  • לרוטב:
  • 1 קופסא שימורי עגבניות חתוכות/ מגורדות
  • 3 עגבניות בשלות קצוצות לחתיכות קטנות
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • שמן זית לטיגון
  • אורגנו, בזיליקום, מלח, פלפל שחור
  • לפיצה:
  • 1/2 חבילה גבינה צהובה מגורדת
  • 1/2 חבילה זיתים חתוכים או כל תוספת אחרת שרוצים להוסיף

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבצק:

  • 02.

    שמים את השמרים במים הפושרים למשך 5 דקות.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 03.

    את יתר חומרי הבצק מערבבים באופן ידני בקערה.

  • 04.

    מוסיפים את השמרים לבצק ויוצרים ממנו עיגול.

  • 05.

    מכסים במגבת להתפחה

  • 06.

    במקום חמים לשעה.

  • 07.

    לרוטב:

  • 08.

    מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו את הבצלמעט.

  • 09.

    מוסיפים את השום וכעבור דקה את העגבנית הרגילות.

  • 10.

    לאחר 5 דקות של טיגוןמוסיפים את העגבניות מהקופסא.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 11.

    מתבלים לפי הטעם ומבשלים על אש קטנה למשך 1/2 שעה.

  • 12.

    הרכבת הפיצה:

  • 13.

    בתום השעה ולאחר שהבצק תפח - מקמחים משטח ויוצרים עיגול לפיצה בגודל ועובי הרצוי.

  • 14.

    על הבצק מניחים רוטב בכמות הרצויה.

  • 15.

    מפזרים את התוספות והגבינה הצהובה.

  • 16.

    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות.

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.