פוקצ'ה גבינת ברי ופטל שחור | השף הלבן

פוקצ'ה גבינת ברי ופטל שחור

שילוב קייצי נהדר של פטל שחור וגבינת פרי יוצרים את אחת הפוקצ'ות המיוחדות והטעימות שאסור לפספס

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה גבינת ברי ופטל שחור
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל 2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • חבילה גבינת ברי (עדי) תנובה
  • 150 גרם פטל שחור קפוא סנפרוסט מופשר קלות
  • דבש וקינמון לזריה מעל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    מורחים את 2 הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 03.

    חותכים פרוסות גבינת ברי ומניחים על גבי הפוקצ'ות.

  • 04.

    מפזרים מעל פטל שחור.

  • 05.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 06.

    מפזרים מעל מעט דבש וקינמון ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.