פוקצ'ה בצלים מקורמלים, אגסים וגבינת רוקפור
משדרגים את בראנץ' סוף השבוע עם פוקצ'ה נהדרת עם גבינת רוקפור, אגסים ובצל מקורמל. תופתעו כמה השילוב הזה פשוט מושלם
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: פאני רבינוביץ'
עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
- חבילה פוקצ'ה מעדנות
- שמן זית
- 2 בצלים גדולים
- 1/2 כף חומץ בלסמי
- מלח ופלפל לתיבול
- גבינת רוקפור תנובה
- פרוסות אגסים
- דבש
הוראות הכנה:
-
01.
מקלפים את הבצלים, חוצים אותם ופורסים לחצאי טבעות.
-
02.
מחממים כף שמן בסיר או מחבת על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הבצלים ומנמיכים לאש בינונית. מאדים את הבצלים תוך כדי ערבוב כחצי שעה עד שהם מקבלים צבע חום ענברי, מוסיפים את חומץ הבלסמי לקראת סוף הקרמול. מסירים מהאש ומניחים לבצל המקורמל מעט להצטנן.
-
03.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
04.
מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).
-
05.
מחלקים את הבצל המקורמל בין שתי הפוקצ'ות.
-
06.
מניחים מעל פרוסות אגסים.
-
07.
מפוררים גבינת רוקפור מעל.
-
08.
אופים 10-12 דקות.
טיימר מופעל
-
09.
מזלפים מעט דבש מעל הפוקצ'ות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הכנת? כאן מדרגים