פאפצל – פרעצל גרמני מבצק עלים ממולא בגבינה ובצל ירוק
אין כמו פרעצל חם שיצא מהתנור! הפעם, סידרנו לכם גרסה גרמנית וקצת שונה: פרעצל מבצק עלים במילוי צ'דר שהולך מצוין ליד הבירה של אחר הצהריים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							60 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: דניאל שכטר
													עיצוב: נעה קנריק
						
					
				
			המרכיבים ל 4-5 יחידות:
- 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
 - 300 גרם גבינת צ'דר "COLLECTION" מגוררת
 - 2 בצלים ירוקים קצוצים דק מאוד
 - להברשה: חלמון ביצה טרוף עם כפית מים
 
									לעיטור:
								
															- מלח גס
 - 50 גרם גבינת צ'דר "COLLECTION" מגוררת
 
							 גודל תבנית: תבנית תנור
						
									הוראות הכנה:
- 
								01.
								
פורסים את הבצק על משטח העבודה וחותכים אותו לרוחבו למלבנים ברוחב של 10 ס"מ
 - 
								02.
								
מניחים לרוחבו של כל מלבן גבינת צ'דר ובצל ירוק ומגלגלים לרולדה מהודקת
 - 
								03.
								
ממשיכים לגלגל עד ליצירת רצועה ארוכה ומקפלים לצורת פרעצל
 - 
								04.
								
מניחים את הפרעצלים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בחלמון ומפזרים מעל מעט מלח גס וגבינת צ'דר
 - 
								05.
								
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה
טיימר מופעל
 - 
								06.
								
בתאבון!
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

